KINESKI HOROSKOP za OKTOBAR!  NAJLEPSI PERIOD za LJUBAV za RAKA, LAVA i JARCA, a evo ko ce  ZAZALITI sto je VEROVAO PARTNERU!

KINESKI HOROSKOP za OKTOBAR! NAJLEPSI PERIOD za LJUBAV za RAKA, LAVA i JARCA, a evo ko ce ZAZALITI sto je VEROVAO PARTNERU!

2. listopada 2022. 0 By Lala

RAK

Dragi rakovi, nema sumnje da ce ovo biti mesec tokom kojeg cete biti iskreno srecni. Vi ste to i zasluzili. Toliko ste    patili i prosli kroz   agoniju da nije nikakvo cudo sto    u ovom  trenutku mislite da ce tako i ostati. Da vam nije sudjeno  da nadjete nekog ko ce vas voleti ali to je velika  greska. Itekako cete u danima koji su pred nama dobiti sansu da se uverite da postoji  neko ko ce vam dokazati da je vredelo cekati na pravu ljubav.

Ako ste sada slobodni znajte da postoji velika  sansa da cete ovih dana sresti nekog posebnog. To nece biti ljubav na prvi pogled. To ce pre biti    emocija koja ce se roditi iz prijateljstva ali ono sto je najvaznije od svega jeste da ce to da traje.

Ako ste sada u vezi ili braku znajte da je sigurno  da ce vam  neko dokazati svoje  emocije na delu. Imate partnera kojem je iskreno stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Dragi lavovi, moramo da kazemo da nema sumnje da ce vam oktobar biti mesec srece. Vi cete u ovim danima konacno srediti svoju ljubavnu situaciju.

Postoji jedan rak koji je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe i on ce se tokom celog oktobra truditi da vas osvoji.

Nema nimalo sumnje da treba da mu date sansu pa cak i ako je sada vase srce povredjeno i slomljeno jer ce on naci nacin da vam vrati veru u ljubav i u ljude.

Oni lavovi koji su sada u vezi ce moci  narednih dana da se opuste i da uzivaju jer je izvesno da ce im njihova voljena osoba na delu pokazati ljubav. I to je ono sto je zapravo najlepse od svega.

Nemojte se iznenaditi ako budete zaproseni. To je  ono sto vasa voljena osoba  zeli jer je sigurna da zeli da provede svoju  buducnost sa vama.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2