Do 15.oktobra,ovim znacima sledi OSTVARENJE SVEGA o cemu su DUGO MASTALI!

Do 15.oktobra,ovim znacima sledi OSTVARENJE SVEGA o cemu su DUGO MASTALI!

3. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vas je snaga u vasoj  moci da znate da razlucite sta vas  zanima Vase snage zele da se rasporede na vase radno polje i vase emocije.Sada cete se odrediti na polje koje vas  zanima i koje ce da vase srce ispuni milinom i srecom.

 

SKORPIJA

Iza vas je los period i sada znate ko vam je centar sveta.Imate uslove, imate slobodu misljenja da planirate sta hocete.Niko vas ne sputava i to je ono sto ste mastali celog zivota.Konacno, docekaste ostvarenje svega!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Da ste malo slabiji, ne biste se libili da potrazite pomoc. Vreme je da budete uporni u svojim koracima i da pokazete sta zelite. Za sada cete moci da znate  da idete pravim smerom kojim vas vodi srce.

 

JARAC

Vas smer je vas pravac koji ste uzeli i necete  skretati sa njega. Samo malo da ste slabiji, neko bi vas vec izgurao sa koloseka. Od vas se ceka da budete uporni i da znate sta vam je ciniti. Ne skrecite sa puta.

 

VODOLIJA

Mozda ste se nadali jednom resenju u prvoj polovini ovoga meseca.Na zalost, nesto se desilo i nikako vas nije  briga  vise. Osecate se razocarano, i vise se necete boriti da spasavate sta se spasti da. Novonastala situacija vas tera da pustite brod da tone.

 

RIBE

Ne znate kuda ide vas partner, pa cete ga pratiti ovih dana. Vreme je da se  novonastale okolnosti svedu u sklad sa onim sto ste hteli. Pratite ga, ali tako da ne posumnja, nego mu zavarajte trag.Vasa  veza nije dostojna da trpi laz u koju vas baca partner.

Stranice: 1 2