Evo sta vam sudeci po horoskopu kraljice Kleopatre, sledi do kraja meseca!

Evo sta vam sudeci po horoskopu kraljice Kleopatre, sledi do kraja meseca!

3. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Sledi vam od voljene osobe omalovazavanje. To niti ste zasluzili bilo cime, niti vas ima cime povrediti. Znate da je bahata, ali ce se u kraju vaseg srca naci mala senka tuge. Bolece sto ste kraj one koja vas vredja a vi cinite sve za nju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Prenaglicete u svemu, u delima i recima, pa cete zestoko povrediti sve oko sebe. Nisu vam krivi da se ponasate bahato, ali ste umislili sebi da jesu.Savet kleopatre je da se drznete za poslom, a ne za recima koje izgovorite, a ne mozete povuci.

 

BLIZANCI

Obuzima vas bezizlazno stanje u kojem ste, a jos vam jedna osoba cini tezim. Umesto da vam svi pomognu, mada se i trude, ta osoba odmaze za sve zajedno. Imacete dilemu sta uraditi i kako razgovarati sa njom.

 

RAK

Niste ni malo jaki, vec se lomite, a sledi vam suvise jak pritisak. Postavljeni ste izmedju dve vatre, i sto god ucinite jednoj, gorite na obe strane. Dugo ste bili most izmedju bliznjih, povucite se neka rese kako znaju.

 

LAV

Bicete neutralni kod jedne osobe, a mislicete da crkava za vama. Sami sebe zavaravate i bolje je da se pomirite. Stavite tacku na ono sto je bilo, i krenite dalje, nego sto se lazno nadate.

 

DEVICA

Postali ste sebicni, a ne vidite da vam to bliznji zameraju. Sve poene kupite za sebe, a mogli biste se ujediniti. Nekako volite da ste u centru paznje, i da ste najbolji u svemu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2