Rak ce biti voljen,Lav u suzama,a evo koja dva znaka mogu biti SPREMNA  na SVE!

Rak ce biti voljen,Lav u suzama,a evo koja dva znaka mogu biti SPREMNA na SVE!

3. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Na vas ranom zorom cekaju obaveze pa cete zapeti, kao i uvek. Od vas cekaju da budete od pomoci pre jednom kolegi koji vas  moli za pomoc. Nemojte ga  odbiti, znate vi  da cete postici sve sto se od vas ocekuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa ljubav prema jednoj osobi pocinje da bledi i da se resava. Kao da se zbivaju neke odredjene, ali do sada vam, nepoznate emocije. Danas je vase srce na ispitu, pa gledajte sta ce vam ono sapnuti.

 

BLIZANCI

Vas ne zanimaju druge stvari  osim onoga sto se tice vas licno. Vi se borite za sebe i gledacete samo svoju korist. Danas cete se boriti da jedan svoj prioritet  ispratite i da ga sprovedete u delo.

 

RAK

Konacno cete biti voljenim i to cete shvatiti ovoga dana. Vreme je da se ponosite jer ste i ziveli za taj dan. Od vas  se ceka da budete  neko ko ce partnera podzati u svemu.Radujte se!Imacete i povoda i razloga, bas ovog dana.

 

LAV

Vec ste se predali onome sto vas je snaslo. Jos uvek se ne mozete da snadjete da se tako nesto desava bas vama. Lavu koji je snazan i jak, i kojem slabo sta moze dopreti do srca?Kako priznati da vas guse suze?

 

DEVICA

Vasa ljubav je  postala poslednje sto imate i jedino sto mozete pruziti.Ako cekate da vas partner podrzi i voli koliko i vi njega, bicete zadovoljni. Vreme je da se usmerite i trazite da se izjasni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2