Rak ce biti voljen,Lav u suzama,a evo koja dva znaka mogu biti SPREMNA  na SVE!

Rak ce biti voljen,Lav u suzama,a evo koja dva znaka mogu biti SPREMNA na SVE!

3. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste voljni sta cekate, ali morate da prihvatite situaciju. Kakva god da je , vasa je i vi je morate i poboljsati kako znate. Zato cete morati da budete spremni na sve da bi se morali  ostvariti u onom sto vas zanima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Stavili ste tacku na nesto, mada teskog srca. Ucinili ste to u momentu i sada ste spremni na sve da ostanete  pri svome. Morate ostati dosledni sebi i biti jaki u srcu, ali bez ljubavi  sa bivsim. Srescete nekoga.

 

STRELAC

Vasa ljubav je jaka i vreme je da se izborite za sve sto zelite. Budite uporni da vase srce bude od onih koje voli i koje uzvraca. Sve dok ste vezani srcem, bicete vezani i rukom sudbine.  Danas vas veze sudbina u dvoje, pa ste srecnik zodijak.

 

JARAC

Vase  srce ce vas  povesti putem koji vam govori da se zaljubljujete. Vreme je da vase srce prenese sapat svojih osecanja ka jednoj ribi. Nemojte da gusite ono sto osecate i dajte joj do znanja da vam iz dana u dan postaje sve.

VODOLIJA

Za vas je radna nedelja pocela i celi se predajete poslu. Od vas se danas mora pokrenuti tocak obaveza koje cete raspodeliti sa kolegama.Vreme je za raspodelu koja ce biti na ravne casti, pa neka svako pokaze koliko vredi.

 

RIBE

Po vama ce da se vidi sreca i da vas ljubav preplavi kao jutarnje sunce.Od vas se ceka da se  radujete ljubavi koja vas voli.Jedan jarac svakako zeli da vam otvori srce, a i vi cete njemu. Tako ste resili ,tako osecate i tako cete i postupiti. Osecanja   na sunce!

Stranice: 1 2