U ovom mjesecu: Tri znaka PRAVE FATALNU GRESKU zbog koje ce izgubiti NAJVECU LJUBAV!MNOGO ce se KAJATI!

U ovom mjesecu: Tri znaka PRAVE FATALNU GRESKU zbog koje ce izgubiti NAJVECU LJUBAV!MNOGO ce se KAJATI!

3. listopada 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek bili vjerni, ali uskoro ce to da se promjeni. U ovom mjesecu sve ce da se okrene i nista vise nece biti isto.

Mnogo ce zaliti zbog svojih postupaka, ali da li ce dobiti oprostaj?

OVAN

Vi ste zodijak kojem je ljubav bila i ostala na prvom mjestu. Uvijek ste se borili za svoju ljubavnu srecu, i nikome niste dozvolili da se petlja u vezu koja vama znaci sve. Mnogo volite svog partnera jer mnogo je uspona i padova iza vas, zajedno ste uspijeli sve. Svakom zivotnom izazovu ste se suprostavili, jer vi ste zodijak koji se bori za svoju ljubav. Uvijek ste zeljeli harmonicnu vezu u kojo vlada samo ljubav i obostrano povjerenje.

Ali upravo cete vi u ovom mjesecu biti osoba koja ce napraviti veliku gresku.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi cete zbog jedne prolazne afere rizikovati vasu vezu. Pokusacete da sakrijete to od voljenene osobe, jer tu necete imati hrabrosti da bude iskreni. Ali vas partner ce sve saznati i vama do kraja mjeseca slijedi raskid koji ce vam slomiti srce. Ali koliko god grubo zvucalo, na to ste morali prije misliti. Vas partner vam nece oprostitit jer toliko nepovjerenja i lazi sa vase strane nikada nije dolazilo. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, ali sa istinom cete se prije ili kasnije moragi pomiriti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2