LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR:STRIJELAC se PLASI EMOCIJA,Jarac RIZIKUJE kao nikada!

LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR:STRIJELAC se PLASI EMOCIJA,Jarac RIZIKUJE kao nikada!

4. listopada 2023. 0 By Maja

STRIJELAC

ZA ONE KOJI SU U VEZI:

Dragi strijelci, vasa trenutna ljubavna situacija je po mnogo cemu bila bolja do sada. Vi ste se trenutno toliko distancirali od voljene osobe, da se i sami pitate zasto? Poceli ste da se plasite emocija, jer vi u zadnje vrijeme nemate mnogo povjerenja u voljenu osobu. Dopustite li da emocije sa vama vladaju, mogli biste popustiti i zaboraviti da prema voljenoj osobi gajite veliko nepovjerenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Trenutno  se nista lijepo ne desava na polju ljubavi jer vase sumnje vam ne daju mira.

Tokom mjeseca oktobra vi cete pokusati sve kako bi saznali sta se desava. Vasa situacija ce se ubrzo promijeniti, jer cete vi saznati istinu o voljenoj osobi. Bicete ljuti sami na sebe sto vasem partneru niste pruzili vise  povjerenja. Vas partner vas zaista mnogo voli, i nikada mu nije palo na pamet da ucini nesto sto bi vas moglo povrijediti. Nemojte to lako zaboraviti, sljedeci put kada opet budete optuzivali voljenu osobu za nesto sto nije ucinila.

 

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Jedna skorpija je bacila oko na vas, ali vi imate osjecanja prema jednoj drugoj osobi. Budite toliko iskreni i recite joj istinu. Ne igrajte se sa njenim osjecanjima, jer ona je vec dugo vremena zaljubljena u vas. Morate joj priznati  da ste vi sretni sa drugom osobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2