Sledi sreda koja ce jednom znaku ostvariti velike ljubavne zelje,i evo o cemu je rec!

Sledi sreda koja ce jednom znaku ostvariti velike ljubavne zelje,i evo o cemu je rec!

4. listopada 2022. 0 By Lala

Ovan

Ne ocekujte da nesto moze da krene u vasu korist i da vas  popravi. Ako niste drugo u vasem zivotu, makar vase raspolozenje.Sve je do vas ,pa delujete da ce vas vasa  situacija da  usmeri u dobrome pravcu.

 

BIK

Ne zelite njegovo bahato ponasanja i ishitrene raaikcije. Od vas se ceka da budete stabilni u reakcijama odmereni, u raspolozenju i reakcijama jako mirni.Mozda ce vam jedna slozena situacija pomoci da vladate kako vam i dolikuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nervirate se i nalazite se u vrlo stresnoj situaciji.Od vas je sve ono sto niste ocekivali da moze. Kolo srece ce se okrenuti i vama, ali cete morati da se  usmerite i potrazite cilj za sebe.Gledajte svoju korist, ne osvrcite se na druge.

 

RAK

Suvise ste stresni, neraspolozeni i predati stvarima koje se desavaju.Od vas vam je najteze sto su vam ruke vezane i sto nikako da  da se sredite i ucinite nesto sto se mora. Vas ljubav je more iluzija i sada vidite da ste ziveli u oblacima.Vreme je za priznaja prave istine.

 

LAV

Nada da se pomirite nece uroditi plodom i bolje je da se okrenete na drugu stranu. Vreme je za definiivnu  tacku da idete dalje. Ako ste sada uspeli, uspecete i za vas se rodila neka srodna dusa.Samo da se prepoznate.

 

DEVICA

Radujte se slucajno lepim okolnostima koje vas prate i koje su na vasoj stani. Tako cete uspeti da se sredite  i da budete zahvalni samo karmi koja vas salje u lepse dane.Pred vama ostvarenje necega sto se dugo cekali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2