Tokom tri naredna dana, NISTA VISE NECE BITI ISTO u zivotu ova dva znaka zodijaka!

Tokom tri naredna dana, NISTA VISE NECE BITI ISTO u zivotu ova dva znaka zodijaka!

4. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste na ivici snage, osim sto ste samo premoreni.Vase emotivno polje nije bas zadovoljavajuce i sve ce da vas  nervira. Zato cete uciniti sve da se  sredi ono sto ne valja, bas kao i ono sto ne vodi ka dobrom.

 

BIK

Vec ste u jako slozenoj situaciji i ne biste da se  ona i dalje pogorsava. Vreme je da budete  srecni sto cete imati jednoga raka za podrsku.Vreme je da mu zahvalite zbog  svega, a posebno cete mu biti zahvalni za ono najvaznije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Morate se uozbiljiti i biti odlucni u nekim stvarima.  Mozda ste imali situaciju u kojoj ste sve videli sve  i sve gledali potpuno drugim ocima.Sada je vreme da pokazete da ste ozbiljni i da cete biti mogo ozbiljniji ubuduce.

 

RAK

Konacno je vreme za vasih pet minuta i to je ono sto vas   stavlja u prvi plan.  Konacno slede lepe stvari kojih cete biti svesni tek kada se dese. Odavno vam se izmicala sreca, pa ce vam doci neverovatnom brzinom.

 

LAV

Od vas se ceka da pokazete neke svoje stavove, pred jednom osobom. Imacete sansu da joj pokazete sta zelite, kako razmisljate i koji su vasi koraci. Radujte se sto cete ici na rizik da joj se svidite ili ne!

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete na nivou zadatka, a imacete ga ovih dana.Partner ce vas staviti na ispit osecanja, zeleci da se uveri u njih.  Pazite kako  se vladate i nemojte sada da pogresite, pa cak ni nesvesno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2