LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: LAV ce biti ISKRENO SRECAN, Devica TUZNA!

LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: LAV ce biti ISKRENO SRECAN, Devica TUZNA!

8. listopada 2023. 0 By Lala

 LAV

Kada je   u  pitanju vas ljubavni  zivot tokom sledeceg meseca vi morate da imate na  umu da ne smete mnogo ocekivati. Iako imate velika ocekivanja od meseca koji je poceo cinjenica je da nista nece biti onako kako ste ocekivali.

To je ono sto mormao da kazemo. Ovo  nikako nije mesec kada treba da na prvo mesto  stavite   ono sto kaze vase srce. To vam uopste nije pametna odluka jer ako tako ucinite onda cete   biti silno povredjeni.  Ovo nije  pravo vreme za ulazak u ljubavne veze iako nema nimalo sumnje da ste zeljni toga da vas neko voli. Sa druge strane, lavovi koji su sada  u vezi ce moci da kazu da je napokon sve doslo na svoje.  Nema nimalo sumnje da cete iskreno uzivati u  svemu sto sledi   jer osoba koju zelite oseca i zeli isto sto i vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Osmeh ce vam sasvim sigurno tokom sledecih nekoliko sedmica biti na usnama. Osoba kojhu zelite oseca i zeli isto sto i vi i samo vam ostaje da uzivate. Moramo da dodamo da nema  razloga da sumnjate  imalo u voljenu osobu.  Ljubomora bi mogla da vam donese velike probleme i to morate da imate na umu.

Vi ste toliko voljeni da nema nimalo sumnje da  vas voljena osoba nikada nece ni slagati a kamoli da dodje do toga da vas prevari. Nemojte se opterecavati    onim sto bi moglo da se desi,  jer   ste iskreno voljeni.  Uzivajte u ljubavi koju voljena osoba oseca prema vama. Ljubavi koja je velika i jaka i snazna…

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2