Pred ovim znacima je ljubavna sreca jer je istina da su predugo cekali!

Pred ovim znacima je ljubavna sreca jer je istina da su predugo cekali!

11. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Nemate nikakve planove, a mogli biste ih imati.Od vas se ceka da pokazete sta vas ceka i sta je to sto zelite.Za sada nista novo na pomolu, nego se drzite onog sto vam najbolje ide.Svoga posla i obaveza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Na pomolu cak ni vase misli da bi se moglo desiti nesto  dobro. Sto se tice ljubavi i ne pomisljate da bi mogla da se desi opet neka ljubavna prica.Vreme je da se usaglasite i pokazete  da je vreme da tragate za novom ljubavlju.

 

BLIZANCI

Vas radost ce da se svede na sve vase radinosti.Radicete vredno i predano i sve vas ceka da se odradi.  Od vas se ocekuje da se srede vase poslovne, ali i vase radne obaveze kuci.

 

RAK

Ponasate se kao sto osecate i u skladu sa svojom situacijom. Vasa  ce emotivna slika da se uporedi  sa  onom koja vam je do juce bila. Vreme je da se srede vase emotivne slike i pokazite da ste voljni za novu ljubav.

 

LAV

Od vas se okrece vas bivsi partner i kako stvari stoje, necete dugo naci novu ljubav. Poneti ste osecanjima i da vas  vase srce  okrene u suprotnom smeru. Nema povratka na staro i to je ono sto vas ceka.

 

DEVICA

Ne znate kuda vas vode vase odredjene stvari, ali zelite da vam se dese. Najvise zelite da vam se desi nova ljubav koja vas ceka i koja ce vas oduseviti. Vreme je da se odusevite nekim novim stvarima i da se radujete onoj koja stize.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2