Sredina sedmice moze doneti velike promene, ali je vazno da ovi znaci moraju biti oprezni!

Sredina sedmice moze doneti velike promene, ali je vazno da ovi znaci moraju biti oprezni!

5. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ocekuje da budete  uporni i da budete  verni svojim osecanjima.Mozda bi vas veza mogla malo u zatisje, ali nista sto se nece spasiti. Sve ce zavisiti od vas i vase ljubavi.

 

BIK

Od vase ljubavi koja se ceka  da se objavi pred svima, nece biti tako jaka.Ono sto ste osecali ranije, sada  ce poceti da splasnjava. Vasa veza kao da se topi, budite oprezni sta moze od nje ostati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da vase srce zakuca u ritmu ljubavi i da se zna sta  osecate. Neko vam nudi srce na dlanu a vi pokusajte da ga prihbvatite. Bicete u prilici, uzmi ili ostavi, pa vidite sta gubite.

 

RAK

Jedna devica vas ponizava, a vi joj cutite. Grozno je to sto to nije neko dalji, nego neko ko vam je blizak. Nemojte ignorisati njena podmetanja, nego joj odgovorite i smelo i drsko. Sa njom necete moci drugacije.

 

LAV

Vreme je da naucite u svome  partneru, nesto sto niste znali. Voli vas i zeli vam biti  odan, ali voli da sara okolo.Nije da je neveran, nego voli da laska svima i da je u centru paznje. Budite oprezni sa njime.

 

DEVICA

Vas stav je da se uvek probate snaci i docekati na zemlju, ma sta se desilo. I sada cete biti u prilici da svoju ljubav opredelite. Vasa ce sreca da bude u sredistu paznje, ali nece vam biti lako da je sacuvate. Ucinite sve sto mozete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2