DNEVNI HOROSKOP za 7.oktobar:Vreme je izazova, neko mora da bude spreman na sve…

DNEVNI HOROSKOP za 7.oktobar:Vreme je izazova, neko mora da bude spreman na sve…

6. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je izazova, a zivot ce ih postaviti ispred vas.Ne malo, nego vrlo mnogo, ali jednom necete moci odoleti. Srce vam zakucati velikim zarom i zeljom za jednom  devicom.Od vas se ceka da pokazete  da ste  se zaljubili.

 

BIK

Ipak je vreme da pokazete sta osecate prema jednoj  osobi. Od vas se ceka da izrazite ljubav do najmanjih granica.Vreme je da  i ona zna i da vam se raduje sto ste bas nju izabrali. Vase srce ce kucati za samo jedno i jedino bice na celoj kugli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Da ste zeljni neznosti, tek cete shvatiti kada vam i ovaj partner okrene ledja. Bas kao da ste pretplaceni na tugu i propale veze. Od vas  se ocekuje  da pokazete da ste spremni da se nosite sa svojom tugom. Ako ste tuzni danas, sutra mozda necete biti.

 

RAK

Pokazite da ste spremni da se poigrate sa zivotom. Drugacije necete znati sta vas ceka, pa zato prihvatite sve izazove ovoga dana.Jedna lepa skorpija ce vam pomrsiti konce  i pokazati da joj se svidjate. Malo ce vas zacikavati.

 

LAV

Niste spremni da se okrenete u novom smeru a neko vas  poziva. Zato se nemojte ustrucavati i pokazati da ste i vi zainteresovani. Od vas se ocekuje zainteresovanost  i vreme je da budete uporni. Mozda nesto proistekne iz vase zainteresovanosti.

 

DEVICA

Da ste od onih nesrecno zaljubljenih, tek cete danas da shvatite. Partner na ciju ste se ljubav kleli,  okrenuce vam glavu. Kad vase srce zakuca jacinom bola, tek cete shvatiti koliko ste ga voleli. I koliko je bolan vas gubitak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2