DNEVNI HOROSKOP za 7.oktobar:Vreme je izazova, neko mora da bude spreman na sve…

DNEVNI HOROSKOP za 7.oktobar:Vreme je izazova, neko mora da bude spreman na sve…

6. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Rado biste da znate sta vam se sprema ovog dana, ali iznenadjenja su moguca. Tek ih mozete ocekivati krajem dana. Jedan susret na koji niste racunali, tek ce da vas  vrati u zivot. Ponovo cete biti na pocetku srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Zauzeti ste i vreme je da se radujete kao pravi zaljubljeni partner. Od vas se ocekuje da budete i dalje neko ko ce podrzavati svoga partnera. Ne u bilo cemu, necemu odredjenom, nego u svemu, i u svakom trenutku.

 

STRELAC

Vreme je za velika zivotna iznenadjenja a vama  sledi najvece. Dok i ne sanjate da cete uskoro biti vencani, vas partner samo sto vas nije iznenadio. Ovo ce biti vas najsrecniji dan i pocetak novog zivotnog razdoblja. Prsten ce zasijati na vasoj ruci, pa ste srecnik dana.

 

JARAC

Vama slede nova poznastva a jedno ce vas jako zainteresovati.Osim sto ce probuditi svu vasu paznju, vreme je i za  nove korake. Zelite novu vezu i  vreme je da odaberete sa kime. Vec ste shvatili i ko vas interesuje i ko za kime vam srce kuca jace.

 

VODOLIJA

Radujte se sto ste konacno u prilici da budete  sa nekim  ko vam se svidja.Od vas se ocekuje da pokazete  strpljenje i da cete biti razumni. Zelecete da vasa ljubav krene  lagano i polako cete se upoznavati. Mada ste svesni da vas nesto veze, jos ne mozete da priznate.

 

RIBE

Zadovoljstvo ce biti vase, a zasto i zbog cega, tek cete videti. U najavi vam je odlican dan, sa mnogo lepih desavanja.Vreme je da pokazete da znate  da pratite razvoj situacija, ali okolnosti ce sve da budu na vasoj strani.Sve u svemu, ovaj dan ce biti dan za uzivanje.

Stranice: 1 2