Ljubav tokom sledece sedmice donosi niz promena:Jedan znak ce biti ocaran zbog ljubavi na prvi pogled…

Ljubav tokom sledece sedmice donosi niz promena:Jedan znak ce biti ocaran zbog ljubavi na prvi pogled…

11. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa sreca ce biti deo lepih desavanja koja su se desavala.  Trebalo bi da i dalje potraje  sve ono  sto ste i zeleli. Kao da dozivljavate ljubavnu bajku, koju ste sanjarili, osecate da vam je zivot pruzio sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nikako da se dese stvari o kojima  mastate i ono sto od srca zelite. Sto ste blizi cilju, vas cilj se sve vise izmice.Na vama je da se dese neke odredjene  stvari i da sami  doprinesete tome. Od vase srece ce zavisiti sve ono sto pozelite, a kad vam ide lose, ne zelite nista.

 

BLIZANCI

Radovace vas neobican susret  koji  odavno prizeljkujete. Nikako dfa se dese prave stvari koje ce vas  uciniti mnogo zadovoljnijim.Susret koji sledi bice  nesto posebno, a to ce vam dati krila. Sta drugo, do krila ljubavi!

 

RAK

Da ce vam se desiti prava ljubavna bajka, nikada ne biste ni pomislili. Na vasu srecu, ceka vas nova ljubavna romansa. Uzivacete i biti srecnik kakav nikada niste ni mogli zamisliti. Vasa sreca ce biti ocigledna.

 

LAV

Od vas se ocekuje da budete  verni svojoj ljubavi. Budite verni i mislite ve onom sto drugi prozivljavaju, da se moze desiti i vama. Verujte  da je oko vas par zlobnih ociju, i zato okrenite svoj  pravac.

 

DEVICA

Vasa ljubav je  na pomolu i vreme je da se srede  neke  nedoumice. Odmah startujte  i vreme je da pokazete da ste   sposobni biti na visini zadatka. Od oboje zavise  neke situacije, a vi se potrudite da budete od koristi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2