NAJLJEPSA SLIKA ti donosi NAJLJEPSE ZIVOTNE VIJESTI-Izaberi jednu i SAZNAJ KOJE!

NAJLJEPSA SLIKA ti donosi NAJLJEPSE ZIVOTNE VIJESTI-Izaberi jednu i SAZNAJ KOJE!

8. listopada 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1.

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u sebe i svoju srecu. Nikada nisi zelio da zavisis o tudjem dinaru, ti si svoju srecu sam gradio. Mada je tebi sreca u zadnje vrijeme okrenula ledja, ti si ipak uvijek u nju vjeovao. Osoba si koja zna sta zeli od zivota. Nikada neces sebi , a ni drugima dozvoliti da kazu da ti nesto ne mozes postici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ti vjerujes u sebe i svaki dan sebi kazes da ces uspijeti. Tvoj posao ti je jako bitan, ti vrlo dobro znas da os tvoh posla zavisi mnogo. Vrijedan si i posten radnik koji ima samo jednu zelju, a to je da se osamostali. Ti zelis nesto svoje, nesto kao malu trgovinu u kojoj ces ti biti glavni. Tbei ce se ta zelja uskoro ispuniti. Uz malu pomoc jednog dobrog prijatelja, tvoj san ce postati stvarnost. Ti ces mnigo napredovati u tom poslu.

 

SLIKA BROJ 2

Tvoja najveca zelja da upoznas srodnu dusu se do sada nije ostavrila. Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u ljubav, ali sreca nije  bila na tvojoj strani. Uvijek si se nadao da ces upoznati nekoga koga ce tebe mnogo voljeti kao i ti njega. Ali, do sada si dozivio samo bol i tugu kada su tvoje zadnje ljubavi u pitanju. Ti si svoje srce naivno poklonio pogresnoj osobi koja se je samo igrala sa tvojim osjecanjima. Tebi je ljubavna sreca sudjena, ali zaista je trebalo dugo vremena da te sreca napokon pogleda. Uskoro ce tebe sreca pogledati, i u tvoj zivot dovesti tvoju srodnu dusu. Osobu koja ce tebe voljeti kako si to uvijek zelio. Koja ce tebe cijeniti kako si ti to uvijek zasluzio. Ti ces sa tom osobom ostavriti mnogo. Ne samo da ces u njoj pronaci pravog iskrenog prijatelja, vec i pravu iskrenu ljubav. Pred tobom je sreca kakvu  mozda nisi mogao ni zamisliti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2