Do kraja mjeseca, ova dva znaka ce PATITI kao NIKADA DO SADA…

Do kraja mjeseca, ova dva znaka ce PATITI kao NIKADA DO SADA…

10. listopada 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek zivjeli za ljubav. Sve su cinili za srecu voljene osobe, ali do kraja  mjeseca ce se morati suociti sa velikom tugom.

Nece ima biti lako u periodu koji je pred njima.

BLIZANCI

Uvijek ste cijelim srce voljeli svog partnera. Vi ste zodijak koji i dan danas samo misli na zajednicku srecu, jer vi imate velike planove za buducnost sa vasim partnerom. Vi kada zavolite jednom, volite cijelim srcem. Vasa veza jeste u proslosti imala uspona i padova, ali vi se nikada niste zeljeli odreci ljubavi za koju ste se tako dugo borili. Veliko povjerenje imate u svoju voljenu osobu i nadate se da cete ostati zajedno do kraja zivota. Ali ovaj mjesec ce biti pun velikih promjena  koje ce vam slomiti srce.

U zadnje vrijeme ste i sami primjetili promjene u vasoj vezi, ali niste se mnogo obazirali na to.

Vas partner svako odsustvo pravda poslovnim obavezama, ali to nije tako i to cete uskoro saznati. Vas partner se vidja sa jednom drugom osobom ali do sada nije imao hrabrosti da vam to prizna. Nece ni morati jer vama ce neko jako blizak reci sve. Velika tuga ce vladati, jer tako nesto od svog partnera nikada niste ocekivali. Prevaru vi nikada necete oprostiti,ma koliko god voljeli.

Velika tuga ovog mjeseca prati vase korake jer to saznanje ce vam slomiti srce kao nista do sada.

Velike promjene vas ocekuju i vi cete se morati suociti sa velikom tugom koja ce vam slomiti srce.  Velike promjene su pred vama, ali vi ste jak zodijak koji ce savladati i ovu zivotnu oluju. Zivot ide dalje,  vi cete svoju najvecu ljubav jos da upoznate, ne tako brzo ali sudbina ce vase puteve da spoji.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2