Do kraja MJESECA OVIM ZNACIMA slijedi SLOMLJENO SRCE!

Do kraja MJESECA OVIM ZNACIMA slijedi SLOMLJENO SRCE!

9. listopada 2023. 0 By Maja

Do kraja mjeseca ovi znaci ce morati da se suoce sa velikom tugom. Njima ce sreca okrenuti ledja jer pred njima su desavanja koja ce im samo velike probleme donijeti. Do kraja mjeseca oni ce da saznaju da im voljena osoba nije vjerna. Ocekuje ih veliko ljubavno razocarenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji se je uvijek posteno i iskreno borio za svoju srecu. Iza vas su desavanja koja vam nisu lako pala ali vi ste uvijek nastojali da se izborite za svoju srecu. Srecu ste i pronasli sa osobom koja vam znaci sve u zivotu i koju vi iskreno volite. Za vasu veliku ljubav cinite sve jer vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Sve ste cinili kako bi vam krenulo samo na bolje, jer u vasoj vezi odavno nista nije kao prije. Pred vama su velike promjene do kraja  mjeseca koja ce vam slomiti srce. Vama ce voljena osoba priznati da niste jedina ljubav u njenom zivotu.

Sreca u ljubavi vam zauvijek olkrece ledja jer vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce. Pred vama su promjene koje vam samo veliku tugu donose.  Sve ce da se promjeni jer pred vama su promjene kakvim se ni sami niste mogli nadati. Pred vama su desavanja koja vam samo probleme i razocarenje donose sto ce vam jako tesko pasti. Pred vama su promjene koje ce vam donijeti veliku tugu kakvoj se nikad niste mogli nadati. Ljubavna sreca vam okrece ledja jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti tugu kakvoj se nikad niste mogli nadati. Vase srce ce biti slomljeno kao nikad do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2