Sljedeca sedmica ce biti SAVRSENA za sve VODOLIJE, ali ce Rakovima naredni dani JAKO TESKO PASTI!

Sljedeca sedmica ce biti SAVRSENA za sve VODOLIJE, ali ce Rakovima naredni dani JAKO TESKO PASTI!

7. listopada 2022. 0 By Maja

VAGA

Naredna sedmica donosi veliki nemir u vas zivot. Jedna osoba iz proslosti ce se pojaviti, i to vam se nece ni malo dopasti. Vi ste sa svojim zivotom krenuli dalje, ali vasa bivsa ljubav jos uvijek misli na vas.

Morate joj jasno reci sts osjecate, jer njena osjecanja prema vama su jos uvijek mnogo jaka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Naredna sedmica u vas zivot donosi mnogo poslovnih obaveza koje ce vas mnogo  nervirati. Mada certe pokusati da sve rijesite na miran nacin, sredinom sedmice vam to nece poci za rukom.

Pred vama su dani koji ce od vas zahtijevati mnogo. Na polju ljubavi nema velikih promjena, ali vi ih trenutno i ne zelite.

 

STRIJELAC

Pred vama je jedna mirna sedmica koja ce vam mnogo goditi. Dani koj isu pred vama napokon vam pruzaju priliku da se odmorite od svega.

Pred vama je vrijeme u kojem cete moci da se odmorite os poslovnih obaveza , i da ga provedete sa voljenom osobom. Vrijeme je da i vi za sebe ucinite nesto dobro.

 

JARAC

Naredna sedmica donosi veliki nemir u vas zivot. Vi ste naime pokusali da prevarite svog partnera. Mada ste mnogo udaljeni jedno od drugog, to vas nije sprijecilo da se dugo dopisujete i saljete poruke.

Vas partner ce saznati za sve. Necevam biti lako objasniti voljenoj osobi da vi za tu osobu nemate nikakva osjecanja.

 

VODOLIJA

Pred  vama je sedmica u kojoj cete vi samo za srecu znati. Savrsena sedmica je pred vama koja ce vam donijeti veliku novcanu srecu. Vi cete dobiti novac kojem se niste toliko nadali. I na polju ljubavi necete imati razloga za brigu, jer ce sve biti savrseno. Vasa perfektna sedmica je pred vama.

 

RIBA

Pre vama su dani u kojim vi za probleme necete znati. Sve ce vam bitip po volji, i to ce  vas mnogo usreciti. Na poslovnom polju vam sve polazi za rukom, i vi cete biti mnogo sretni.

Pred vama je sedmica u kojoj cete vi biti mnogo zadovoljni sa sobom i desavanjima oko vas. Nista vas nece moci izbaciti iz takta.

 

Stranice: 1 2