JESENJE DRVO ZELJA:Izaberi broj i saznaj hoce li se OSTVARITI ONO STO ZELIS  najvise do kraja jeseni!

JESENJE DRVO ZELJA:Izaberi broj i saznaj hoce li se OSTVARITI ONO STO ZELIS najvise do kraja jeseni!

10. listopada 2023. 0 By Lala

 Pred tobom je drvo zelja. Pozeli nesto i izaberi jedan broj. Broj ce otkriti da li ce se tvoja zelja ostvariti.

 

 Ako si izabrao broj jedan:

Moras da znas da je ova zelja osudjena na propast. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali u ovom slucaju jednostavno moras da krenes dalje. Imaj na umu da je moguce da se ova zelja i ostvari a da tek onda shvatis da je to bila greska.Ponasaj se u skladu sa tim.  Nekada moramo da odustanemo od onog sto zelimo,a nekada da krenemo dalje jer su nase zelje velike.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Ako si izabrao broj dva:

Vrlo je vazno da kazemo da bi se ostvarenjem ove zelje moglo desiti da slucajno povredis one koje volis. To je ono sto moramo da kazemo. Dakle, moramo da naglasimo da je moguce da ces nesvesno doci u situaciju da time sto ces se izboriti za svoju zelju  nekoga razocaras. Moras dobro da razmislis o tome sta ce ti doneti ova zelja. Nekada dobijemo ono sto zelimo,a shvatimo da nam to nije bilo potrebno…

 

 Ako si izabrao broj tri:

Ovo je svakako najbolji moguci izbor.Ako si izabrao ovaj broj to je znak da ces moci da kazes da su ti se zelje ostvarile i da si dobio sve ono o cemu si do sada samo mastao. Ako se ova zelja odnosi na ljubav imaj na umu da nema nimalo sumnje da je samo pitanje dana i trenutka kada ces moci da kazes da si dobio sve ono o cemu si do sada samo mastao.

Vrlo je vazno, ako si sada u vezi, da se zapitas da li si spreman za sledeci korak. Da li zelis prosidbu, pocetak zajednickog zivota i slicne stvari? To je  ono sto moramo da kazemo…  Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ces mozda dobiti cak i vesti o potomstvu. Naravno, ovo je svakako kruna svake ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2