Vreme je da se kolo srece konacno okrene za ova dva znaka !

Vreme je da se kolo srece konacno okrene za ova dva znaka !

8. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Cak i ako ste pomireni sa nekom situacijom, ne znaci da ce tako da bude. Sve se moze okrenuti u vasu korist i na vasu radost.Dovoljno vas zapostavlja partner, da biste mu to i dalje dozvolili.  Ne dozvolite sebi da sami sebe zapostavite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa ljubav je more koje ceka da ga zahvati plima. U srcu je plima osecanja, ali nemate hrabrosti da ih pokazete. Ako ne iskazete sta vam je u srcu, zalud vam sva ljubav sveta. Predjite na dela. Pridjite danas onoj za koju kuca vase srce.

 

BLIZANCI

Ako ste i jedan put pomislili da ste rodjeni srecni, sada cete se zaista uveriti.Ostaje vam samo da  se desi neocekivana sreca kojoj se ne nadate. Konacno ce se okrenuti i vase  kolo srece, a vi postati ovoga dana , srecni zodijak.

 

RAK

Radujte se sreci i mislite pozitivno, kao da ce vas danas snaci.Ipak vas vase srce  navodi da se sretnete sa bolom koji ce vas peci. Partner ce vas neprijatno iznenaditi, mada mislite da ce sve da bude mnogo drugacije.Iznenadice vas vrlo neprijatno.

 

LAV

Vasi aduti su zajednicki prijatelji ali se nemojte mnogo uzdati u njih. Od vas se ceka da pokazete  sve raspolozive snage. Ipak necete uspeti da se izborite za ljubav  i oprost svoje, sada vec bivse ljubavi. Nema sanse da vam oprosti.

 

DEVICA

Vi ste mnogo jaki i pouzdani, pa se na vas mogu osloniti mnogi. Na koga cete se osloniti vi, ako na partnera ne mozete? Danas cete da osetite posledice svojih gresaka i popustljivosti.Neke stvari ste trebali na vreme da cvrsto resite i isterate do kraja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2