Ovan srecan, Rak raspolozen, Vaga svoje srce poklanja pogresnoj osobi!

Ovan srecan, Rak raspolozen, Vaga svoje srce poklanja pogresnoj osobi!

9. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase srce vam igra od radosti, ali i od ljubavi. Jedna ce vam osoba da popravi raspolozenje i vasa ce sreca da bude ocigledna. Samo da se desavaju lepe stvari i dalje i vi cete biti suvise srecni. Vreme je za bolje dane.

 

BIK

Vreme je da se srede  neke stvari koje vec dugo odlazete.Necete se okrenuti napred ako ne budete  bili cvrsti i uporni.Morate sami da se borite i da pokusavate da se izborite za bolji zivot.Krajnje vreme je da se okrenete za zivotom.

 

BLIZANCI

Vreme  je da se srede  vase emocije i da se okrenete jednoj osobi.Vasa  sreca je  da imate pored sebe osobu u koju se mozete pouzdati.Upitajte se da li ste nekada pokazali partneru zahvalnost za svu ljubav i podrsku? Bicete iznenadjeni odgovorom.

 

RAK

Vasa ljubav  ce da bude na zavidnom nivou. Bicete odlicno raspolozeni  i vreme je da se i dalje budete  tako osecate. Od  vaseg raspolozenja cete dati pozitivnu energiju i svojoj okolini. Kao da oko vas sve lepo i veselo!

 

LAV

Vase srce kuca zarom proslih dana, i zelite da obnovite nesto. Vas smisao  za izvinjenja je nesto  sto nikada necete nauciti.Mada ste suvise ponosni, vi se prvo partneru morate izvinuti.Dugujete ga vec danima, pa iskoristite ove.

 

DEVICA

Vasa sreca je da se morate radovati  i misliti pozitivno. Bez obzira u kakvoj situaciji se  nalazite, morate imati snage.Uvek ste jaki  i snazni bili, pa morate istrajati i sada zbog onih koje volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2