Saznajte kakve posledice ostavlja pun mesec u ovnu: Jednom znaku nece biti dobro!

Saznajte kakve posledice ostavlja pun mesec u ovnu: Jednom znaku nece biti dobro!

9. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste mogli da delujete na mnoge dok je mesec bio  u vasem znaku. Tek ce mnogi da osete neke posledice  punog meseca.Vama je bilo dobro, lepo i imali ste lep uticaj na svoja zivotna polja.

 

BIK

Niste bili svesni da pun mesec moze tako da deluje na vas. Raspolozenje vam se vratilo preko noci, a od vas se cekalo da budete  veseli.Svakako ste i bili, a ko i ne bi bio, na vasem mestu?Deluje kao da vam se posrecilo za desetku.

 

BLIZANCI

Nesto vam je krenulo nizbrdo i nikako da se zaustavi.Kao da se od vas ocekuje da budete  svesni situacije koja vas vodi nazad. Okrenuti ste suvise sebi  i svome problemu. Ako vam je za utehu, svi imaju probleme.

 

RAK

Oko vas se desavaju  stalno neke promenljive situacije. Vasa zivotna situacija je komplikovana, jer stalno se desavaju manje mirne i nemirne situacije. Tek cete imati priliku da osetite posledice punog meseca.

 

LAV

Vasa sreca da se posledice punog meseca jos nisu odrazile, ali zamalo.Vec je bilo krenulo u losem smeru. Umalo da se sukobite sa jednom osobom, ali ste se na vreme  iskontrolisali.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce  zaigra na sigurnu kartu, i da se posvetite jednoj osobi.Bice da vas je  jedna osoba zabelezila u svoje srce i da vas je osvojila sarmom.- Pun mesec u ovnu je delovao na vas znak  vrlo pozitivno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2