Ova SREDA ce, bas na sredini sedmice, da jednom tuznom znaku, okrene kolo srece i ljubavi!

Ova SREDA ce, bas na sredini sedmice, da jednom tuznom znaku, okrene kolo srece i ljubavi!

11. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Da ste jako lepi to stoji, ali morate imati razuma ispod te lepe glavice. Nekome se svidjate, kao i on vama, ali nikako da se izjasnite.Budite odlucni i sigurni u ono sto osecate, a ne da vas jedna rec pokoleba.

 

SKORPIJA

Vas bivsi nikako da digne ruke od vas, bez obzira sto ste se izjasnili. Stavili ste tacku na farsu od vase veze i za vas je to definitivno resenje. Vreme je da i on shvati da ste digli ruke i da ste toliko tvrdoglavi, da mu se necete vratiti.

 

STRELAC

Ovaj dan na sredini radne sedmice ce vas jako obradovati. Probudice u vama jako lepa osecanja i radost nove veze. Nekoga cete sresti i osetiti govor srca, kao da ste dve srodne duse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nemojte da se vise povlacite nazad, vreme je da ostanete tu gde ste. Budite pribrani i pokazite partneru da se vise necete izmicati. Dugo ste trpeli njegovu volju, sada je red da vasa volja dodje na tapet.

 

VODOLIJA

Za vas je vasa igra uvek predstavljala i vasa pravila.Vreme je da se srede vasa pravila i da znate sta hocete. Vas partner je dugo imao osecaj da se igrate sa njegovim osecanjima.Danas zeli istinu, toleranciju i zajednistvo.

 

RIBE

Vasa prica emotivna, nece trajati bas dugo. Vreme je da se okrenete u smeru nezne slike vas kao para. Zasto da kvarite sve, ako se moze sta spasiti? Zar brod koji tone, ni jedno ne zelite da ostane na povrsini?

Stranice: 1 2