Ovi zodijaci ce biti OSTAVLJENI od SVOG PARTNERA,nikome NECE BITI TEZE nego ovim zodijacma…

Ovi zodijaci ce biti OSTAVLJENI od SVOG PARTNERA,nikome NECE BITI TEZE nego ovim zodijacma…

11. listopada 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je velika tuga jer dolazi do velikih promjena koje ce ima slomiti srce.  Osoba kojoj su najvise vjerovali zadaje im najtezi udarac koji ce im slomiti srce. Nece im biti lako.

OVAN

Vi ste zodijak koji se je uvijek borio uza svoju ljubavnu srecu, ali i koji nikada nijr dozvolio da ga voljena osoba laze. Upravo zbog toga ste duge vremena bili sami,  jer vase bivse ljubavi nisu bile iskrene prema vama. U medjuvremenu ste upoznali jednu predivnu osobu sa kojom ste zapoceli jedan sretan zivot u kojem ste do sada samo uzivali. Ali poceli ste da imate sumnje u voljenu osobu, jer nista vise nije kao prije.

Primjecujete promjene koje vam stvaraju veliku tugu, jer zelite da znate sta muci vaseg partnera, ali on za to ne zeli da cuje.

Iskreni razgovori vec duze vrijeme nisu dio vase rutine, dok ste prije uvijek procali o svakom problemu i nastojali da ga rijesite kako znate. Razlog zasto vas partner vise ne zeli da vam govori sta je problem, je jedna druga osoba.

Vas partner ne zwli da vas povrijedi, ali neko drugi je ukrao srce vase voljene osobe.

Pred vama je velika tuga jer vi cete saznati cijelu istinu i lako vam sigurno nece biti. Vas partner vam okrece ledja i odlazi u zagrljaj drugoj osobi.

Vase srce ce biti slomljeno jer tako nesto nikada niste ocekivali.

Ali vi ste zodijak koji ce i ovu zivotnu oluju da prezivi, a i u buducnosti vas ocekuje velika sreca. Kada prestanete da zalite za ljubavi koja vam je slomila srce, u vas zivot ce doci jedna osoba koja ce sve da promjeni. Uskoro vas ocekuje samo tuga, ali u buducnosti niko sretniji od vas nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2