Rak pred POSLOVNIM USPJEHOM,Lav u LJUBAVI,a ovaj zodijak pronalazi SRODNU DUSU…

Rak pred POSLOVNIM USPJEHOM,Lav u LJUBAVI,a ovaj zodijak pronalazi SRODNU DUSU…

11. listopada 2023. 0 By Maja

Poslovna sreca, ali i ljubavna razocarenja su pred ovim zodijacima. Srodna dusa ocekuje jednog od njih, i sreca koja ocekuje ovog zodijaka donosi iskrenu ljubav.

RAK

Poslovna sreca vam je u zadnjem periodu okrenula ledja. Vas poslovni uspjeh je vama od velikog znacaja, ali neki poslovni poduhvati su vam se odbili od glavu. Poslovni riziko kojem ste bili skloni se je ispostavio kao velika greska. Ulazete mnogo truda i energije kako bi ostvarili bolje poslovne rezultate, ali novcani dobitci su izostajali kao rijetko do sada. Period koji je iza vas nije vam lako pao, mada ste vi pokusavali sve kako bi ispravili neke poslovne greske.

Optimisticna ste osoba koja se nada, pa i u onim trenutcima kada vam nije ni do cega.

Niste dozvolili da neko primjeti vasu tugu, jer vi ste bice koje je i previse ponosno da bi dozvolilo da neko primjeti da vam ne ide u zivotu. Vama je poslovna sreca sudjena, jer vi cete uskoro uspijeti nesto sto mnogima tako ne bi poslo za rukom. Vas ocekuje poslovni preokret koji ce vam donijeti velike uspjehe. Novcana sreca je pred vama koja ce vam pomoci da mnogo toga rijesite u svoju korist. Napokon se okrece list,  i vi cete samo za uspjeh znati.

 

LAV

Period koji je pred vama donosi vam pravu ljubavnu srecu. Mada je iza vas mnogo problema sa kojim niste znali kako da vladate, vas ce sreca ipak pogledati. Sa voljenom osobom provodite predivne trenutke u kojima cete uspjeti da rijestite sve probleme koji su vas do sada pratili. Iskreni sre prama voljenoj osobi i to njoj mnogo znaci.

Vas partner je imao neke sumnje, ali one su se ispostavile kao velika zabluda.

Ipak,  vi ste uspjeli da dokazete da ste iskren partner na kojeg vasa voljena osoba uvijek moze racunati. Pred vama je period u kojem cete vi samo za veliku srecu znati. Problemi pripadaju proslosti, i vi cete se pronaci u ljubavnoj idili koja vam je bila i potrebna. Sreca vas prati, ali za nju ste se itekako znali izboriti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2