Zvezde  imaju plan za vas: Cija ce biti prevlast izmedju tvrdogavog Bika i ponositog Lava?

Zvezde imaju plan za vas: Cija ce biti prevlast izmedju tvrdogavog Bika i ponositog Lava?

12. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Za vas zvezde spremaju plan  na polju emotivnom. Povuceni ste i stalno se izmicete jednom raku, a on vas polako sustize. Vreme je da malo popustite i da se okrenete  na stranu gde vam kucaju srca kao jedno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Suvise ste tvrdoglavi i borite se sa jednim ponositim lavom. Svako vuce na svoju stranu, jer se radi  o poslu koji bi vam doneo veliku zaradu. Ponudjen je i jednom i drugom, pa ko li ce da osvoji?Igra se na  kartu za prevlast.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav ce uticati na vase poslovno polje. Zato je  vreme  da se odlucite na koju cete stranu, jer kod vas ne ide bas sve. Takvi ste da uvek jednu stranu puno forsirate a drugu zapostavljate.

 

RAK

Tesko vam je sto ce se sav vas zivot svesti na posao.Kao da nemate ni jedan  jedini dan za sebe i opustanje. I sada ste u nekom grcu i vreme je da se probate malo stisati.Gledajte stvari sa druge strane. Morate sami sebi odagnati  sumnje.

 

LAV

Neko vam je zapeo za partnera, pa ste mu se zainatili na poslovnom polju.Suvise ste ponosii da mu se ne osvetite na bilo koji nacin. Nosice vas  inat da mu preotmete poslovnu ideju koja bi mu donela mnogo.Tucete tamo gde ga boli.

 

DEVICA

Osecate se kao kraljica medju vukovima, pa ce i vase srce da kuca tise.  Zelite sakriti malu tajnu, a da li cete uspeti? Zato pazite da se ne izlanete po pitanju bilo cega. Jedna radoznala osoba ce vas ispitivati kojesta, kao slucajno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2