Izaberi BUBAMARU i saznaj kakve SRETNE VIJESTI za TEBE IMA-Jedna ti donosi VELIKO BOGATSTVO!

Izaberi BUBAMARU i saznaj kakve SRETNE VIJESTI za TEBE IMA-Jedna ti donosi VELIKO BOGATSTVO!

7. listopada 2023. 0 By Maja

BUBAMARA BROJ 1.

Ti si osoba koja zna da se izbori za svoju srecu. Ti si bice koje je proslo mnogo toga loseg i koje je naucilo samo da se bori. Sreca nije uvijek bila tvoja najbolja prijateljica,jer te je znala napustiti kada ti je bila najpotrebnija. Mnogo si se zazelio srece, jer je tebi borbe za srecu vec i previse. Ti jesi osoba koja se bori, ali i koja zeli da napokon pocne uzivati u svom zivotu.

Tebi malo za srecu treba jer ti nikada nisi bio pohlepna osoba. Ti si uvijek bio zadovoljan sa onim sto imas, mada si se ponekad nadao i mastao da imas malo vise. Tebe ce sreca uskoro pogledati, jer ces ti ostvariti jedan odlican poslovni dogovor. S tim dogovorom za tebe pocinje bolji zivot, o kojem si uvijek potajno mastao. Tebe sreca sigurno nije zaboravila, samo joj je trebalo malo vise vremena da dodje do tebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BUBAMARA BROJ 2.

Ti si osoba koja je u zadnje vrijeme prosla kroz mnogo toga loseg. Poslovni ali i privatni problemi su se sastali kada su ti najmanje bili potrebni. Ti si bice koje se tesko nosi sa problemima i koje sve uzima srcu. Mnogo si emotivan,i nikada ne znas da smireno pogledas na situaciju koja te zadesi. Tvoje emocije su ogromne, jer je tvoje srce uvijek bilo posteno i iskreno. Smatras da ne zasluzujes toliku bol i probleme, i tu si  u pravu. Postoje problemi u zivotu sa kojima moramo da se naucimo nositi, ali neki su prosto preveliki za osjecajanu osobu kao sto si ti. Tebe problemi uskoro napustaju.

Pred tobom je sreca kakvu si i zasluzio. Ti ces uskoro pronaci najvecu srecu do sada. Jedan novcani dobitak ce tvoj zivot zauvijek promijeniti. Sreca tebi nikada nije okretala ledja, samo je provjeravala koliko si zaista jaka osoba. Da si jak, to si doakazao. Sreca koja je rped tobom sve ce promijeniti na bolje u tvom zivotu. Ti ces imati dovoljno novca da rijesis sve svoje probleme koji te muce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2