Izaberi kovceg sa blagom i saznaj sta ti lijepo sledi u narednih par dana!

Izaberi kovceg sa blagom i saznaj sta ti lijepo sledi u narednih par dana!

17. listopada 2023. 0 By Lala

Skriveno blago  ili kovceg sa skrivenim blagom, dragim kamenjem, uvek je sinonim srece. Mozda je i vase srece kojoj se nadate i koju ocekujete. Nekima je sreca samo to materijalno blago o kakvom samo sanjamo i njavise mastamo i citamo.

Ima ga najvise u bajkama, a ima ga i u nasim zivotima. Ipak ga imaju retki, okiceni slavom i uspehom. Nekima  je nemerljiva sreca u takvom obliku, jer je samo vide u takvim stvarima.

Drugi pak zive za one trenutke koje zivot znace. Obicno su srecni sitnim stvarima i njima sitnice cine srecu.Vreme je da izbacite iz zivota neke velike nade i da zivite od sitnica koje ce vas uciniti srecnim i zadovoljnim.

Nekome je emotivno polje cista harmonija i sreca u ljubavi, a neki je samo vide kroz novac. On je ipak merilo svima i na zalost, merilo svemu.

Sta je ono sto ce biti merilo vase srece u nerednim danima,  i sta vas ceka? Od tri ponudjena skrivena blaga, morate da izaberete jedno i da saznate sta ce biti uzrok vase srece ili obrnuto.

AKO STE IZABRALI  SKRIVENO BLAGO  BROJ 1

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi koji ste izabrali skriveno blago pod rednim brojem jedan, imate stranu novog pocetka. Vas kovceg sa skrivenim blagom je nezno roze boje sto ukazuje na neznu ljubav koja ce vas snaci.

Vi ste u svome srcu izabrali ljubav koja vas cini srecnim, bez obzira na ono sta ono poseduje. Dok vasa ljubav miruje u srcu i zeli biti u blizini jedne osobe, neko ce vas drugi poceti da zagleda.

Prijace vam neke njegove reci, laskanja i sarm koji ce biti drugaciji. Pascete u dilemu koja ce vas terati da odgovorite na laskanja, i tako dovedete svoju srecu u pitanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2