Skorpija, Rak i Lav vode emotivni dvoboj: Jednom je ponos, drugima inat jaca strana…

Skorpija, Rak i Lav vode emotivni dvoboj: Jednom je ponos, drugima inat jaca strana…

21. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta cete dalje i kako da savladate  tugu. Od vas se kida vase srce koje voli jednog jarca, a ne sme da mu pridje. Zasto idete okolo, smognite snage i pridjite mu. Recite mu da ga volite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Imate probleme koje ne smete ni sa kime da podelite. Vreme je da se vase srce sredi i da pokazete  da ih morate nekome poveriti. Zasto postoje prijatelji, pa i drugarice. Nadjite rame za plakanje, nemojte  cutati u sebi.

 

BLIZANCI

Vasa  ljubav je more tuge koje ne znate da pustite da otece. Zaljubili ste se u pogresnu osobu koja vas  ignorise.Vase srce mora da bude otvoreno i da se kaze  ono sto je u njemu.Da potekne ta reka emocija kojo se gusite.

 

RAK

Zivite izmedju dve zelje i dve nade, vodeci emotivni dvoboj. Zaljubljeni ste u jednog lava, i u jednu skorpiju. Srce bi da se odluci za jednu osobu, ali kao da je stavljeno na kantar. Nikako da prevagne kome ce  da pokloni ljubav.

 

LAV

Osecate da ste trece lice koje mesa svoje prste u vezi koja je bila vasa. Zato nikako da se odlucite sta zelite, i da li da se borite i dalje. Skorpiju tera inat, a vi ste jako ponositi, pa ne da vam ponos da se izborite.

 

DEVICA

Vec ste u teskoj prilici i nece vam biti lako.Ni do sada niste imali bas lepih trenutaka, ali ovi dani su vam preteski. Vreme je da savladate da cete se boriti kao i do sada.Sada budute jaci no ikada pre!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2