UTORAK raku donosi tugu, Vodoliji inat, a samo jednom zodijaku srecu…

UTORAK raku donosi tugu, Vodoliji inat, a samo jednom zodijaku srecu…

17. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se srede  vase vage i da donesete odluku.Vise nema odlaganja, pa se  nadjite  sposobni da odgovorite zahtevu. Vas partner vec dugo ceka na jedan odgovor. Bilo kakav da je, duzni ste mu ga  dati.

 

SKORPIJA

Vase cutanje vas tera da se predomislite i dovodite se u zabludu.Kao da razmisljate o jednoj vaznoj odluci, a zakleli ste se da ste stavili tacku. Ne cinite to vise, nego pazite da ne ponovite gresku.

 

STRELAC

Vec ste se opekli kod jedne   osobe i vreme je da je se klonite. Danas ipak necete moci da je izbegnete jer ce vam sama nametati svoje drustvo.Ako nista drugo, jasno vam je da nesto smera.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

I vi cete danas morati da budete oprezni  jer vas neko zeli nabediti u nesto. Nije vam jasno sta se desava i zasto verujete u ono sto vam se servira. Vreme je da budete odlucni i da kazete da imate svoje misljenje koje cete zadrzati za sebe.

 

VODOLIJA

Ovaj vam dan donosi nesluceni inat, koji cete morati pokazati. Mada ste se zainatili mnogima, danas cete jednom blizancu i biku. Verujte da su jaci od vas i da je vreme da se distancirate od njih.Bice  bolje da se udaljite, nego zakomplikujete vise.

 

RIBE

Nista vam nece pokvariti ovaj dan i vreme je da to i dokazete. Nemojte da se samo busate i da pokazujete kako zelite ad bude po vasem. Danas neka vase reci postanu i vasi planovi, a vase zamisli dela. Ne dajte se potceniti jednoj vodoliji.

Stranice: 1 2