Zivotni problemi Blizancima, Devicama i Ribama, a NOVCANI  Skorpijama, Bikovima i Jarcevima…

Zivotni problemi Blizancima, Devicama i Ribama, a NOVCANI Skorpijama, Bikovima i Jarcevima…

21. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Dok jedni samo zele malo mira i malo srece, drugi se bore da zarade sto vise. Bili ponizavani od svojih drugara i zakleli ste se da cete ih sve prestici. Dani pred vama donose rad, ali i veliku zaradu.Da li je sreca samo u novcu?

 

BIK

Taman ste se bili vratili u normalu, sto bi rekli na pozitivnu nulu. Vreme je da se srede vasi racuni, a vi ste svorc. Dani koji slede donece vam jako mnogo  troskova i bicete novcano tanki.Nece biti prvi put, ali vreme je da se saberete, ovako ne ide vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sve vas je spopalo ovih dana pa se i ne osecate  da ste zivi. Trenutno imate velike zivotne probleme koji vas muce i koji ce vas muciti. Vreme je da se saberete i da ne panicite, nego idete polako i sa smirenjem.Razumno je lakse.

 

RAK

Ne znate kuda  idete i sta vas je  snaslo, ali niste bas dobro. Ovih dana cete biti ogorceni na sve oko sebe, jer radite neku papirologiju. Nesto je od zivotne vaznosti,  i vreme je da se  sredi, a vi ne vidite nacina, jer ste nemocni.

 

LAV

Ono sto ste sami kuvali, sada i kusajte, jer tek vidite posledice. Nema sanse da se sredite  i da ostvarite sta ste naumili.Vreme je da sagledate posledice koje ste sami hteli. Ne zalite se da su krivi samo drugi, i vi ste!

 

DEVICA

Prozivljavate jedan tezi zivotni period, i nikako da se stabilizujete.  Vreme je da budete verni sebi i svojoj intuiciji da ce sve biti dobro.Trebace vam i snage i strpljenja, a vama toga bas sada najvise fali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2