Ovan saznaje da je PREVAREN,Rak uziva u ljubavnoj sreci, a ovaj zodijak napokon UPOZNAJE svoju veliku LJUBAV…

Ovan saznaje da je PREVAREN,Rak uziva u ljubavnoj sreci, a ovaj zodijak napokon UPOZNAJE svoju veliku LJUBAV…

25. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN

Malo kome je ljubavna sreca bitna kao vama. Vi cinite sve za jednu harmonicnu i stabilnu vezu jer u ljubav ste uvijek imali veliku vjeru. Niste neko ko ce se igrati sa osjecanjima voljene osobe jer vama vas partner znaci sve. Ljubavna sreca je znala da vas zaobidje, ali uvijek ste pronalazili nacin da rijesite probleme koji vas zadese. Mnogo toga vam ni trenutno ne ide kako treba ali nadate se da cete uspjeti rijesiti sve kao i do sada. Ali i sami primjetite promjene koje vam se nikako ne dopadaju. Vas partner kao da se je promjenio, kao da nista vise nije kao prije ali o tome ne govorite nikome. Nadate se da je to samo prolazna faza, ali nazalost vi cete se uskoro morati uvjeriti da se iz tih promjena krije mnogo vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Voljena osoba vam nije vjerna, i to cete i saznati u periodu koji je pred vama. Vase srce ce biti slomljeno jer veliko povjerenje imate u svog partnera.

Ipak ljubavna sreca vam okrece ledja mada to sigurno niste zaluzili. Uvijek vam je sreca voljene osobe bila na prvom mjestu,  ali sad se sve mijenja. Pred vama je jedan tezak period koji ce vam slomiti srce, ali i koji ce vam napokon otvoriti oci da nije sve onako kako ste mislili. Velike promjene su pred vama koje ce vam jako tesko pasti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2