Jednom zodijaku ce kolega preoteti poslovnu ideju, dok ce jedni raditi, drugi ce ziveti na tudji racun…

Jednom zodijaku ce kolega preoteti poslovnu ideju, dok ce jedni raditi, drugi ce ziveti na tudji racun…

18. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate plan kako da uspete, ali ga ne smete iznositi javno.Morate znati da vam je neko jako ljubomoran i da ce vas  gledati da iskoristi.Vreme je da budete uporni i vredni ali ideje nikome ne iznosite.

 

BIK

Mogli biste uspeti  i biti vredni, ali ste bezvoljni. Vase srce igra neku igru skrivalica, pa niko ne zna sta je sa vama. Ako je samo finansijske prirode, i to bude pa prodje. Ako je nesto gore, morate se otvoriti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Svesni ste da na vama lezi sve, a vi se zalite da nemate pomoci. Imate kako da ne, samo to morate da priznate. Jasno i glasno, vreme je da se okrenete svojoj situaciji, da priznate onima koji vas stite  podrzavaju svo vreme.

 

RAK

Uvek ste se mucili da budete  uporni da sve izdrzavate  i da postizete. Misle da sve mozete, a samo vi znate kako i sa kojom mukom postizete.Vreme  je da pocnete malo da mislite na sebe.

 

LAV

Vreme je da budete  mnogo uporniji i vredniji da se  okrenete ka boljim stvarima.Od vas vas ponos cini sve sto mora, pa i ono sto ne bi trebao. Vreme je da se  malo smirite i da vidite sta cete  i ako se ponasati.

 

DEVICA

Sve verujete svima  a posebno  jednome kolegi. I ne sumnjate da ce vam jedan kolega preoteti poslovnu ideju i prigrabiti vase poene. vreme je da se srede vasi odnosi i da mu jasno date  do znanja da ste ga procitali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2