Jednom zodijaku ce kolega preoteti poslovnu ideju, dok ce jedni raditi, drugi ce ziveti na tudji racun…

Jednom zodijaku ce kolega preoteti poslovnu ideju, dok ce jedni raditi, drugi ce ziveti na tudji racun…

18. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Gledate kako se vetar povija i sebe dovodite u situaciju koja je neizvesna. Nikada  niste spremni  da sami razlucite sta tacno hocete i sta tacno  zelite.  Menjate misljenja svajih pet minuta.

 

SKORPIJA

Vreme je da i dalje radite ali morate poceti da stedite. Od vas  se ceka da budete manje potrosac, a vise stedisa. Poceli ste previse da trosite i da budete  nemarni sta vam i koliko ostaje. Zapitajte se zasto i za koga?

 

STRELAC

Vasa ljubav ce morati da ceka i da bude  verna vama. Vas poosao ce da saceka neko dalje  vreme jer cete se radovati.Od vas se ceka da budete  odredjeni  i da pokazete  osobi do koje vam je stalo da ce posao da ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Samo vredno i uporno, vreme je da se nastave vase misli. Od vas se ceka da budete uzorni i da ne ziviote na tudji racun. Ma sta vam ko drugi govorio, vreme je da se  sredite  i da budete  ono sto jeste.

 

VODOLIJA

Vas  ceka da resite problem koji je trenutno goruci. Vreme je da se srede  prvo prioritetne stvari i da se okrenete u smeru emocija. Radite mnogo, a za koga, vreme je da se upitate. Kada ce jedna osoba ciniti za vas, ono sto vi cinite za nju?

 

RIBE

Od vas se ceka stacete i kako, ali da se sredite, necete moci.Moracete samo biti stabilni i ponasati se  kako zahteva vasa situacija. Vase srce  ce morati  da se  okrene napred i da ide u smeru koji nece zapostavitini emotivno, ni poslovno polje.

Stranice: 1 2