Najsladje LANE  ti donosi VAZNE VIJESTI!Izaberi jedno i saznaj cega te UPOZORAVA!

Najsladje LANE ti donosi VAZNE VIJESTI!Izaberi jedno i saznaj cega te UPOZORAVA!

18. listopada 2022. 0 By Maja

LANE BROJ 2

Kada je ljubav u pitanju tebi nije uvijek najveca sreca bila naklonjena. Mnogo si se puta razocarao jer si svoje srce poklonio pogresnim ljubavima. Ali zelis da vjerujes da iskrena ljubav uvijek postoji, jer ljubav je tvoja zivotna vodilja bila i ostala. Mada trenutno nisi u vezi, u ljubav nadu ne gubis. Uskoro ces upoznati jednu osobu koja ce ti se dopasti na prvi pogled. Ti ces se zaljubiti kao nikada do sada, ali ljubav te osobe nece biti iskrena. Pred tobom ce biti jedno veliko razocarenje ukoliko dozvolis da ta osoba previse bude blizu tvom srcu.

Lane koje si izabrao sluti ti velikoj tugi, jer ces se zaljubiti a ljubav ne poznaje granice.

Upravo te granice moras sebi da postavis. Osoba koju ces upoznati i koja ce ukrasti tvoje srce nije prava osoba za tebe. Ti ces naravno svoju pravu ljubav jos da upoznas, ali proci ce jos malo vise vremena dok dodje do tog susreta. Ne poklanjaj svoje srce lako jer vrlo lako bi moglo ostati povrijedjeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LANE BROJ 3

Nisi neko ko se previse uzda u druge ljude, jer ti si naucio za sve sam da se izboris. Tvoja poslovna sreca je tebi od velikog znacaja jer novac tu je potreban i ti se boris da postignes sto vise. Posten je tvoj put ali tezak. Ali ti si naucio da se samo postenjem vodis jer nisi osoba koja zeli uspjeh po svaku cijenu.

Jako ti je bitno da te ljudi postuju, ali uskoro bi moglo doci do velike prevare i nje se moras paziti.

Jedna poslovna ponuda ce biti pred tobom  koja ce obecavati velike novce.Ali sve sto zvuci tako dobro pretezno nije tacno. Osoba koja ce ti ponuditi posao tvojih snova ne zeli da ti pomogne, ona samo zeli da iskoristi tvoju dobrotu. Slusaj sebe kao i do sada  i probleme neces imati.

Stranice: 1 2