Ovo su znakovi koji su NAJBOLJI,NAJISKRENIJI i koji svoju SRECU stavljaju na DRUGO MJESTO!

Ovo su znakovi koji su NAJBOLJI,NAJISKRENIJI i koji svoju SRECU stavljaju na DRUGO MJESTO!

20. listopada 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su dobre duse  koje vise misle na druge nego na sebe. Mnogo cine za tudju srecu dok svoju znaju ostaviti po strani. Na njih svako moze ponosan.

OVAN

Vi ste zodijak koji se je uvijek zazimao za druge. Nikada vam nije tesko palo da pomognete drugim ljudima, jer vo dobro znate sta znaci ne imati. Vi ste nako ko se uvijek pokusava izboriti i protiv nepravde, jer nepravda vama slama srce. Uvijek ste bili na strani dobrote u to nema nikakve sumnje. Vase srce je posteno i iskreno. I vi ste iskreni kao malo ko drugi. Istina je vasa vodilja, jer vi nikada necete nikoga tjesiti lazima. Kako je tako je, vi cete uvijek reci samo istinu. Nece vam to mozda uvijek donijeti samo najbolje, ali od istine vi nikada necete bjezati. Vasa dobrota i vasa iskrenost vas cine zodijakom koji ce uvijek imati probleme sa onima koji podrzavaju lazi. Ali to vama ne smeta jer vi imate svoj ponos  i nikada se necete odreci onoga do cega vam je u zivotu stalo. Stalo vam je da pomazete drugim ljudima, jer vi ste veliki humanista, veliki covjek sa principima koji danas pocinju da tame.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ali ne kada ste vi  u pitanju, jer vi ste heroj zodijaka.

Nije nikakvo cudo sto ste bas vi heroj zodijaka, jer koliko vi cinite za druge i koliko se borite protiv nepravde malo ko cini. Vi uvijek mozete biti ponosni na sebe, jer vi ste neko ko  nikada nema razloga da se stidi za svoja dijela. Vasa djela su postena i iskrena i svako moze biti ponosan na vas, jer malo je danas ljudi kao sto ste vi. Budite ponosni na sebe i nikada se ne mijenjajte.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2