SREDA donosi iznenadjenja za Vage, bezizlazno stanje Bikovima, a NOVA LJUBAV  jednom jedinom zodijaku…

SREDA donosi iznenadjenja za Vage, bezizlazno stanje Bikovima, a NOVA LJUBAV jednom jedinom zodijaku…

18. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se pokazete kao neko ko ce zauzeti stav. Od vas se ceka da branite sebe i svoje stavove. Ako ste se do sada drzali strane i bili neutralni, sada je red da lupite skom od sto. Dugo ste trpeli!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vase trenutno stanje je bezizlazno stanje. U ovoj situaciji u kojoj ste, necete moci da se  odlucite sta cete i kako cete dalje. Niste ni emotivno dobro, ni psihicki, a tek novcano da ne govorimo. Danas sledi nesto sto ce vas ohrabriti.

 

BLIZANCI

Vec ste zapeli u veliku emotivnu krizu iz koje cete izaci dosta slabiji. Nemate volju sta se desava i gde su vas zivotna  kola krenula. Osecate da se nece zaustaviti, ali budite optimisticniji.Prijatno iznenadjenje sledi.

 

RAK

Ne znate sta se zbiva i sta se natovarilo na vasa slaba pleca.Vucete sve i teret ljubavi i teret zivota.Vas partner vas vodi  u smeru koji ce vas izludeti, da cete pozeleti da jos danas podignete ruke od svega.Dokle viuse i cemu?

 

LAV

Delujete kao da ste verni samo sebi i da gledate samo sebe.Vreme je da se zapitate sta ce biti dalje.Tako  sebicni i toliko ponosni ne mozete biti. Danas trazite nacina da  pomognete partneru, da ga odobrovoljite i pomirite se.

DEVICA

Vasa plima osecanja ce poteci iz srca i vreme je da budete verni ljubavi koju osecate. Onaj ko vas voli i treba da zna da i vi volite njega.Vreme je da se srede osecanja i da otvorite svoje srce do kraja.Dugo ste krili sta osecate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2