SREDA donosi iznenadjenja za Vage, bezizlazno stanje Bikovima, a NOVA LJUBAV  jednom jedinom zodijaku…

SREDA donosi iznenadjenja za Vage, bezizlazno stanje Bikovima, a NOVA LJUBAV jednom jedinom zodijaku…

18. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne nadate se da cete biti jako bezbedni u odnosu na ono sto osecate prema skorpiji. Sve se plasite da ce vas ignorisati i da ce ismejati vasa nezna osecanja. Na vasu srecu, ceka vas prijatno iznenadjenje  da i ona vas voli.

 

SKORPIJA

Radujte se sto cete  biti pocastvovani  ljubavlju jedne vage. Konacno cete i sami priznati da je volite, a ona ce se plasiti da cete je ismejati. Kada se spoje vasa dva srca, u zajednickoj ljubavi, imacete razlog da likujete od srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Odavno zelite da vam srce osvoji i sarmira jednu pravu. Kao da ste u jarcu prepoznali svoju srodnu dusu, ali nikako da joj pridjete. Sledi susret oci u oci i one ce reci da se radi o novoj ljubavi. Vreme je  da budete najsrecniji zodijak.

JARAC

Sledi najlepse moguce iznenadjenje, a to je susret sa jednim strelcem. Nije sa bilo kojim, vec sa onim kojeg dugo i tajno volite. Kad se sretnete, oci u oci, vase ce srce poceti pricu o novoj ljubavi.Pricu koja ce vas oboje usreciti.

 

VODOLIJA

Niste tako slabi kako se osecate, niti tako jakI  kako ste navikli da budete. Osecate da tonete, i da gubite kontrolu nad situacijom koju ste uvek kontrolisali. Iznenadjenja ce vas povrediti, ali sta je tu je! Niste vise glavni u igri!

 

RIBE

Vasa sreca je da ste spremni da se sredite, ma sta vam se desavalo. Vase srce mora da sve sredi, da ravna sve racune i da smiruje svaku losu situaciju.I danas cete imati takvu situaciju, gde cete smirivati  nepotrebnu raspravu. Dokle cete moci tako i toliko da se zrtvujete za sve?

Stranice: 1 2