Izaberi potkovicu,privuci srecu u svoj zivot-jedna je znak prave ljubavi!

Izaberi potkovicu,privuci srecu u svoj zivot-jedna je znak prave ljubavi!

19. listopada 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI POTKOVICU

SRECE BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali slku potkovice broj jedan, izabrali ste dobro, cak najbolje. Izabrali ste ono sto vam donosi ljubav, bolje receno krunu ljubavi.

Na teskom putu do srca onog kojeg volite predstoji vam mnogo bola i prepreka.

Mnogi ce vas izneveriti na tom putu i mnogi ce vas zeleti iskoristiti. Vi se necete predavati nego cete ici za svojim snovima sledeci put svoga srca.

Odavno je vase srce zarobio neko u koga ste dugo zaljubljeni i idete u pohod.Vase srce je ono sto  sto zelite dati na putu tog traganja i ucinicete sve i da ga date i uzmete necije zauzvrat.

Poslije lomova za koje necete biti zasluzni, doci ce i kruna ljubavi kao nagrada za prozivljenu dusevnu bol.

Za zal zbog onog cime ljubav ranjava, za reci koje niste izgovorili kada ste imali priliku; Ali i zal za onim recima koje ste sanjali da cujete a nisu vam nikada recene.

Imali ste vi mnogo izdaja na putu ljubavi, a bili ste vera i nada nekome.

Taj neko  neko vama nije, no bio je samo slutnja kojoj ste sremili. Ono nesto sto vas je vuklo napred, bacalo u dubine talasa na kakve niste navikli.

U trenucima izmedju redova , citali ste mnoge poruke da se borite uzalud, ali i kada je to delocvalo istinito, vi niste prihvatali.

Vasa je istina bio vas put i vi ste ga krcili bez zlobe, bez zlobe i bez ljubomore.

Istrpeli ste previse, i vasa je nagrada ce biti kruna vase ljubavi koju ste jedva uspeli da spasite i od nje ucinite nesto vredno i trajno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2