Cetvrtak ce biti dan za NOVI POCETAK jednom,  jednom drugom znaku za definitivno resenje…

Cetvrtak ce biti dan za NOVI POCETAK jednom, jednom drugom znaku za definitivno resenje…

19. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za nove stvari a vi ste jos na starom. Okrenite se boljem i malo povedite racuna o sebi. Nije vreme da se  srede  neke stvari za jedan dan, pa nemojte to ni ocekivati.Ali od danas krenite putem resenja.

  BIK

Vase price se nikako ne svode na dela, pa stanite malo.Ili dobro razmislite i ne iznosite svoje planove koji ce samo biti prazne price. Ili ono sto se hvalite, vi pretocite u dela jos ovoga dana.Ili ostajete samo hvalisavac!

 

BLIZANCI

Mnogo ste nervozni i vreme je da se srede vase nervoze. Samo od vas zavisi da li cete da smirujete i onako losu situaciju. Nemojte da sami sebi komplikujete sto je vec suvise komplikovano. Trgnite se kako znate, morate!

 

RAK

Vec ste se raspametili sta ciniti, a da ucinite bilo sta, nema efekta. Osecate se napusteno jer ste izolovani od svih, i kao da nioko ne miosli o vama. Kao da vas je scepala neka tuga koje nikako da se resite. Mozda vam neko pomogne.

 

LAV

Dali ste sebi suvise slobode i suvise cinite krive stvari. Pokusavate sada sve i na svaki nacin, koriusteci prijatelje. Da vam partner oprosti necete  docekati, a vasa je ljubav  svakako proslo vreme.Prokockali ste sve svoje sanse, nemojte bar  da kockate dostojanstvo.

 

DEVICA

Vreme je za jedan novi pocetak i to ce vas podici. Cak i sto ste izgubili volju, sto ste ostali bez nade u bolje dane, vreme je da se trgnete. Danas ce biti dan vaseg novog pocetka. Vreme za novu ljubav i novi pocetak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2