Neko je ranjiv zbog ljubavi,Raka cekaju lepi trenuci,Vodoliju ceka lep period…

Neko je ranjiv zbog ljubavi,Raka cekaju lepi trenuci,Vodoliju ceka lep period…

19. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN:

Imate srce koje moze mnogo izdrzati mada ste na ivici snage.  U vasoj emotivnoj vezi se desavaju promene, a niste ih svesni.  Od svega sto mozete samo tuzno sagledavate posledice.  Imate osecaj da gubite tlo pod nogama.

 

BIK:

Kada se izuzmu vasi najtezi dani, ovi su neki osrednji.  Nije sve kako treba, ali ipak ste zadovoljni.  Tezite da se odrzite i da ne potonete.  Bicete zadovoljni da i ovako ostane, osrednja ocena.

 

BLIZANCI:

Vasa ljubav je konacna i cvrsta, i zelite je krunisati.  Pitanje je sta partner oseca, i dali on voli koliko i vi?  Prvo utvrdite i njegova osecanja, da znate jesu li uzajamna.  Mozda ste mu samo usputna avantura?

 

RAK:

Vas smisao za humor doci ce do izrazaja ovih dana.  Imate porodicno okupljanje u novoj familiji, a sada i vasoj.  Partner ce vas upoznati sa rodbinom.  Ostavicete super utisak, mada ste se bojali toga.

 

LAV:

Susret koji ce se desiti sa starom ljubavlju probudice u vama stare emocije.  Pozelecete novi pocetak, pa cete cak i zakazati tajni ponovni susret. Partneru sa kojim ste trenutno, precutacete sve.  Svaka tajna, bice javna, pa ce i vasa biti otkrivena, a vas partner jako povredjen.

 

 

DEVICA:

Vas put se dobro zna, idete utabanim putem do ostvarenja svojih snova.  Jedini vas san je jedan lik. koji vam ne da mira.  On vas progoni, i stanuje u vasim mislima, i svaki cas je posvecen njemu. Dok se ne usunja u vase srce, ili cete ga osvojiti, ili cete odustati od njega.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2