Petak, kraj radne sedmice, donece nekome ljubav ispocetka, a Vodoliji neocekivanu romansu…

Petak, kraj radne sedmice, donece nekome ljubav ispocetka, a Vodoliji neocekivanu romansu…

19. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec na samom kraju  radne sedmice oseticete  premor. Takodje cete osetiti i veliko zadovoljstvo. Kako i ne biste  kada ste postigli mnogo vise nego sto ste i planirali. Ovaj dan ce biti  dan za  malo predaha, ali vrlo posteno zasluzenog.

 

BIK

Vase  emocije se mesaju sa osecanjem sebicluka. Poceli ste da mislite samo o sebi, i nikako niste  u pravu. Vi cete misliti da jeste pravicni,  ali cete   povrediti mnoge oko sebe, gledajuci samo vase interese.

 

BLIZANCI

Vasa  emocija prema jednom raku nikako da se iskaze, jer pokazujete samo ravnodusnost. To ga jako vredja, ali ga jako i boli, i vreme je  da okrenete svoje ponasanje na novu vodenicu.Ucinite nesto da zazivi vasa  ljubav.

 

RAK

Vreme je da se okrenete ka jednom blizancu i ucinite sve ili da vas primeti ili da vas ignorise. Zato se trudite i budite  uporni da istrajete ili  da resite definitivno.Ako vam ukaze  ljubav, uzvratite, ako vas ignorise, i vi njega ignorisite danas.

 

LAV

Vasa sreca ce da bude  pod znakom pitanja, a vasa osecanja ce biti pomesana.Sami cete ih umrsiti, uplesti i zaplesti, ali ce vas   tesiti jedna misao. Samo ako budete mislili pozitivno, sve ce da bude lakse.

 

DEVICA

Niste spremni da se pozalite nikome i da se  isplacete. Tada biste  se osecali mnogo lakse i mnogo stabilnije. Ovako vas muci to sto ste zatvoreni u ljusturu bola, a danas trazite rame za plakanje, a sumnjate da cete ga naci.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2