Pred ovim zodijacima je VELIKO LJUBAVNO RAZOCARENJE!

Pred ovim zodijacima je VELIKO LJUBAVNO RAZOCARENJE!

20. listopada 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je veliko razocarenje koje zaista nisu zasluzili. Sreca ima okrece ledja, i ljubav u koju su mnogo vjerovali kosta ih mnogo boli.

OVAN

Vi ste osoba koja se je uvijek borila za svoju ljubavnu srecu. Imati vas za partnera je pravi blagoslov, jer vi ste jedno iskreno bice koje voli cijelim svojim srcem. Ljubav nikada niste uzimali zdravo za gotovo, jer vi znate da se za pravu ljubav ponekad morate i boriti. Vi ste osoba koja je uvijek spremna na kompromise, ali vas partner to prosto ne umije da cijeni. Pred vama je jedan dogadjaj koji ce vas mnogo razocarati. Voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce vam slomiti srce. Imate mnogo povjerenja u svog partnera, ali on ce se sa vasim iskrenim osjecanjima samo poigrati. Bice mu zao, ali vi za oprostaj necete htjeti cuti. Mnogo ce vas povrijediti cinjenica da je prokockao vase povjerenje. Uvijek ste se nadali svojoj ljubavnoj sreci, ali ona vam uskoro okrece ledja. Pred vama je jedan period u kojem ce vam biti zaista tesko, ali na kraju cete i sami shvatiti da ste bili sa pogresnom osobom. Vama je sudjena iskrena ljubav, jer ste vi osoba koja samo takvu ljubav zasluzuje.

 

RAK

Vase emocije su uvijek ogromne. Nikada niste krili svoja prava osjecanja prema voljenoj osobi. Za vas je povjerenje sve u zivotu, i vi nikada ne pomisljate na to da slazete osobu koju volite. Previse ste emotivni,  i to vas partner vrlo dobro zna. Pored svog tog saznanja, on ce ipak napraviti jedan korak za kojeg zna da ce vas povrijediti. Bice vam tesko,i da li cete moci oprostiti zavisi samo o vama. Vasa voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce u vama srusiti sve. Osoba ste koja zeli iskrenu ljubav, ali i koja ce morati da se suoci sa lazima. Vama je uvijek bilo jako bitno da partneru mozete vjerovati, ali on ce to povjerenje izigrati. Pred vama je period koji ce vam pruziti mnogo vremena za razmisljanje. Mozda cete moci oprostiti, ali mozda cete se odluciti i za rastanak. Samo vi mozete donijeti odluku koja vam sigurno nece lako pasti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2