Izaberi svoj SIMBOL KARME i saznaj da li te uskoro ocekuje KAZNA ili cete KARMA NAGRADITI!

Izaberi svoj SIMBOL KARME i saznaj da li te uskoro ocekuje KAZNA ili cete KARMA NAGRADITI!

20. listopada 2023. 0 By Maja

SIMBOL KARME BROJ 1

Ti si osoba koja je u svom zivotu morala sa mnogim problemima da se suoci. Ipak nikada nisi ni pomislio na to da se predas jer ti si neko ko zivi za svoje bolje sutra. Uvijek si znao da se izboris i sa najtezim situacijama jer ti si rodjeni borac koji nikada ne odustaje. Osoba si koja zna da se bori za svoju srecu pa cak i kada se sve cini uzaludno.

Nikada nisi zelio da odustanes, jer to prosto nije u tvojoj prirodi.

Ti si neko ko je uporan, osoba koja ima svoje principe od kojih nikada nece odustati. Istina je da ti nije uvijek lako, ali ti si naucio da zivot ponekad i nije posten. Ali od svoje srece ne odustajes, i istovremeno mnogo cinis i za druge ljude kojima je tvoja pomoc potrebna.

Mada ni sam nemas najvecu srecu to te ne moze sprijeciti da budes podrska drugima.

Karma zaista nema razloga da te kazni jer simbol kojeg si izabrao pokazuje na to da si ti jedna dobra dusa koja nikome ne misli zlo. Tebi stize nagrada jer karma ce ti napokon omoguciti da se rijesis problema koji su te do sada pratili.

Velike promjene na bolje tebi stizu jer ti ces uspjeti mnogo vise nego sto si to imao u planu.

Pred tobom su promjene koje dobro i srecu donose jer karma ti samo vraca na svoj nacin. Ti si uvijek zelio srecu, borio se za tudju i zato ces ti imati srece kao malo ko drugi. Karma te nagradjuje sa punim pravom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2