SUTRA: Ovaj petak moze da donese brojna resenja, Bik mora dobro da razmisli o tome sta zeli  i sta mu tacno treba!

SUTRA: Ovaj petak moze da donese brojna resenja, Bik mora dobro da razmisli o tome sta zeli i sta mu tacno treba!

20. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vreme je za dan i kojem cete moci reci da su vase zelje ostvarene. Da ste dobili sve ono o cvemu ste u zivotu sanjali da dobijete. Vasa ce biti neogranicena radost sto cete moci da se pohvalite pred svima. I da se na sve trube  cuje da ste najsrecniji zodijak ovog dana.

 

SKORPIJA:

Imate zelju da se radujete i da budete  kao i drugi, srecni ili bar zadovoljni. Vreme je za nove korake, a jedan vazan ceka na vas. Vasa ljubav ce se morati izliti ovoga dana i pokazati da je ogromna i jaka.

 

STRELAC:

Vase misl su zbrkane i nepovezane, a opet idu u smeru jedne osobe. Mozda je to pogresan nacin da se srede neka desavanja i da se stabilizuju.Do danas su bila jako turbulentna a sada bi vam trebao mir. Da u miru saberete sta hocete i sta nameravate.

 

JARAC:

Vreme je za nove korake a da vas to i ne zanima.Vreme je da se sredite i da ne oklevate, nego da ucinite nesto. Ako je nesto propalo, nemojte da vam propadne sve! Idite napred, a ne nazad, i ucinite sve da progledate razumno.

 

VODOLIJA:

Vasa je sreca da ste vredni i uporni i da znate sta cinite. Odajete utisak tvrdoglave osobe, ali imate i volju i inat.On vas tera kada nesto hocete, pa i ondakada nemate sanse, prkosite. Danas je vreme da vas inat vodi ka jednom jarcu.

 

RIBE:

Vas bol se slio u vase reci, i prosto ste  morali reci ono sto ste rekli.Ovog dana cete da tvrdite da je sve tako cinjenicno stanje. Ostavljate na volju partneru da sve sagleda iz drugog ugla.Tako ce znati da li da vam se div,i ili da vas proklinje.

Stranice: 1 2