Tokom vikenda Bik se bori sa besparicom, Rak pati, a jedan dobija ponudu koja ce mu promeniti zivot…

Tokom vikenda Bik se bori sa besparicom, Rak pati, a jedan dobija ponudu koja ce mu promeniti zivot…

20. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se malo okrenete i sebi i drugima.Od vas se ceka da budete verni  svojim osecanjima, ali da ih ne prodate, ako vas neko ignorise. Osoba koju cenite, vredja vasu inteligenciju, i to ce biti  previse.

 

BIK

Boricete se sa besparicom, ali nece vam biti prvi put. Osecate se kao pretplaceni na nju, a ne znate da je to vasom zaslugom. Vas nemar je presao sve granice i to vise nije za zezanje, nego za ozbiljno razmisljanje.

 

BLIZANCI

Suvise ste se opteretili da  gledate sta i kako, a da nije ni svanuo dan. Vreme je da pokazete da cete misliti za danas i za sada. Nemojte da sebe dovodite do ludila i da se unapred sekirate.

 

RAK

Sve bi trebalo doci na svoje mesto ali ne znate kako cete dalje.Mnogo patite iz vise razloga, a svaki razlog boli za sebe. Ovog vikenda cete  shvatiti da vas je stigao zivot i da je sve izgubilo smisao.

 

LAV

Radovali ste se svemu, a sada necete bas nicemu. Nesto vas vuce ka dnu i tu se nikako ne moze da resi  vas status. Radili ste previse i toliko i zaradjivali, ali ste dali na gluposti. Sada ni tu ne vidite zadovoljstvo.

 

DEVICA

Vec ste tuzni i odresiti i vreme je da se sada rese neke stvari. Mnoge ste potisnuli u stranu i sada ne znate kako da savladate sve. Morate resiti sta vas  vodi ka resenju i znati sta vam je ciniti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2