Tokom vikenda Bik se bori sa besparicom, Rak pati, a jedan dobija ponudu koja ce mu promeniti zivot…

Tokom vikenda Bik se bori sa besparicom, Rak pati, a jedan dobija ponudu koja ce mu promeniti zivot…

20. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec imate odredjene  namere, ali ih ne sprovodite u delo. Od vas se ceka da budete verni svojoj ljubavi i da pokazete sta vas ona zanima. Sve ostale obaveze stavite po strani jer se necete osecati prijatno.

 

SKORPIJA

Vreme je da saznate ili dobijete  neku ponudu koja ce promeniti vas ceo zivot. U momentu ce da se zavrti nesto poput tocka srece. Nikako da se srede vase nedoumice, ali ovo je zivotna prilika i ne propustajte je.

 

STRELAC

Kako god da se sredite, i koliko bli neutralni, uvek vas nesto remeti. Bilo da je prijatelj, porodica, ili vase radno mesto. Uvek  zelite sve i odmah, a do uspeha i zarade se ide korak, po korak.Niko nije uspeo posteno preko noci.

 

JARAC

Dobicete zelju da se takmicite sa jednim strelcem koji vam je trn u oku. Niste sigurni da li je i on vama, ali se  nemojte obazirati. On ima takmicarski duh, koji ce i u vama da proradi iz inata. Pobedice pametniji, ali i onaj ko vise voli i vise radi.

 

VODOLIJA

Ljubav koja vas je  obuzela, samo ce da umanji vase obaveze. To znaci da cete manje raditi i tako ih gomilati, pa sebi napraviti problem. Nije red da se okrecete na jedno polje, a da drugo zapostavljate.Morate sva zivotna polja rasporediti.

 

RIBE

Ne znate kako da se osecate i sta da cinite od zivota.  Kao da vas nista nece kako biste zeleli, ali nekako cete ispetljati.Vreme je da budete sabrani, da ne zapustite svoje obaveze, ali uz njih, zna se i jos koga. Onog ko vas voli i podrzava u svemu.

Stranice: 1 2