Za dva znaka nikad teze odluke,dok ce za Jarca,Ovna i Ribu,ljubav da izgubi svaki smisao…

Za dva znaka nikad teze odluke,dok ce za Jarca,Ovna i Ribu,ljubav da izgubi svaki smisao…

24. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Partner ce vas tako izdati da nikada ne biste ni pomislili. Vreme je da se srede vasa osecanja i da  se vidi sta je po sredi.Za vas ce ljubav da izgubi svaki smisao, jer da vas voli, to vam ne bi  ni priredio.Ni partner, niti prijatelj.

 

BIK

Dugo ste opusteni i slobodni, jer zelite da ste donzuan.Laskate, provodite se, a da niste vezani  duboko,ni za bilo koga.Vreme je da se srede  vasa razmisljanja i da se zaljubite. Mozda sledi nesto  iznenada!

 

BLIZANCI

Za vas i vaseg emotivnog partnera, nikad tezi dani, ni teze odluke. Kako se zivot tako natovario teskim bremenom na vas dvoje?Niste to zasluzili, ali je zivot cesto nepravedan.Nekom med, nekome jed.Kao vama sada!

 

  RAK

Vas emotivni partner nije u poziciji za orden, ali jos mu tolerisete. Imali ste i nekih zivotnih teskih trenutaka. Osim njih imate i svoje licne nesporazume, pa je vreme da zaokruzite status veze.Nikad teza odluka, ali je morate doneti.

 

LAV

Umesto sto ste neozbiljni i brukate se, vreme je da se uozbiljite. Partner vas nece  tako lako pustiti u svoju blizinu. Vec ste imali sanse koje ste  prokockali, i sada je red da se  okrenete na drugu stranu.Shvatiute da je gotovo!

 

DEVICA

Ljubav vam se svodi na trpljenje i sta vise ocekujete? Tamo gde ljubav postane navika, ljubavi i nema.Sve dok srce treperi za voljenim bicem, sve je ok. Kao da vam se ljubav polako gasi, ili ste upali u emotivnu monotoniju.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2