Izaberi LIST i saznaj sta te ocekuje POCETKOM ZIME!Jedan je znak VELIKE LJUBAVI!

Izaberi LIST i saznaj sta te ocekuje POCETKOM ZIME!Jedan je znak VELIKE LJUBAVI!

27. listopada 2023. 0 By Maja

LIST BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoju srecu. Mada ona tebi nije uvijek bila blizu, ti nikada nisi prestao da se njoj nadas. Tvoj zivot nikada nije bio bajka, ali ti si uspio da se izboris sa svim zivotnim izazovima.Uvijek si se nadao isrkenoj sreci, jer ti dobra osoba koja se je uvijek nadala da se dobro dobrim vraca. U tome nisi pogrijesio, jer tebe pocetkom zime ocekuje velika sreca.

Kako na poslu, tako i uljubavi, ti ces samo za srecu znati. Pred tobom je jedan period koji ce ti dokazati koliko srece je tebe cekalo. Novcani dobitci nece izostati, a i na polju ljubavi ce sve doci na svoje. Pred tobom je sreca kakvu si zasluzio, jer ti kao osoba si vrijedan svake mrvice srece koja je pred tobom. Iza tebe su teski trenutci, ali uskoro ces ti samo za srecu znati. Zaboravi na sve sto je bilo, jer tebi zima donosi veliku srecu.

 

LIST BROJ 2

Osoba si koja je uvijek vjerovala u ljubav. Bez obzira na sve sto se je do sada desavalo, ti nikada nisi prestao da vjerujes u svoju ljubavnu srecu. Veliki si emotivac koji ne umije da sakrije svoj osjecanja. Kada volis, volis ludo i sve cinis za voljenu osobu. Iskren si partner kojeg neko samo moze pozeljeti. Ti si nazalost mnogo vremena proveo razmisljajuci o bivsoj ljubavi. Trebalo je zaista dugo da se usredocis na svoj zivot bez bivse ljubavi. Ali, pred tobom je susret koj icemsve promijeniti.

Ti ces pocetkom zime da upoznas svoju veliku ljubav. Tvoja srodna dusa je tebi tako blizu, ali potrebno je jos malo vremena dok se sretnete. Sa tom osobom ti ces samo za veliku srecu znati. Ljubavni problemi su dugo bili dio tvog zivota, ali oni uskoro pripadaju proslosti. Osoba si koja je uvijek vjerovala u ljubav,  i koja ce napokon i da je upozna. Sreca koja je pred tobom mnogo ce toga promijeniti na bolje u tvom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2